توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پژوهش
محمد بهبهانی
01-19-2013, 05:28 PM
تو این قسمت قصد دارم بچه هایی که دوس دارن کارای پژوهشی کنن در زمینه های نفت و گاز و پتروشیمی یا مهندسی شیمی کمک کنیم ، و همین طور از ایده های هم برای انجام کارهای پژوهشی استفاده کنیم.
منتظر موضوعات و نظرات شما دوستان عزیز هستم.
ناهید بهادر
02-16-2013, 04:58 PM
سلام من تازه اومدم خیلی دوست دارم کار تحقیفی کنم ولی نمیدویم از کچا شروع کنم.
الی خانوم
02-18-2013, 11:05 AM
سلام من ترم 3ام
از درسو دانشگاه متنفرم چون همش تیوریه
راهنماییم کنید چطور کار تحقیقاتی جذاب و مفید انجام بدم
لطفا حتما جوابمو بدین(میل کنین)
روح الله غلامی
02-27-2013, 09:41 PM
اونایی که دوست دارن کارهای تحقیقاتی انجام بدن اول باید بدونن درباریه چی میخان تحقیق کنن
یک تحقیق با یک ایده و سوال شروع میشه
هروقت موضوع تحقیقتون رو پیدا کردید اون موقع خیلی از بچه های این سایت راهنماییتون میکنند
محمد بهبهانی
04-07-2013, 05:57 PM
اول اینکه معذرت خواهی می کنم بابت مدتی که نبودم و نتونستم به بخش خودم سر بزنم و سوالات شما دوستان عزیز رو پاسخ بدم
همون طور که دوست عزیزمون گفت اولین و مهم ترین قسمت داشتن یه ایده خوب و دومین مرحله اینکه توانایی در چه زمینه ای رو دارید چون اکثر کارهای پژوهشی و تحقیقاتی خوب به صورت تیمی انجام میشه و خوب اکثرا به کمک نرم افزار
اگه دوستان بگن در چه زمینه ای توانایی دارن من می تونم کمکشون کنم.
من در این قسمت قصد دارم منابع و معلوماتی هرچند اندک که دارم رو در اختیار شما دوستان عزیز قرار بدم
پس اگر راجب موضوعی منابع یا کمکی می خواید من در این قسمت کمک و یا منابع رو در اختیار شما قرار می دهم
منابع هم فقط مقالات isi و ژورنال های معتر در اختیارتون قرار می دهم
فقط کافی بگید در چه زمینه ای دوست دارید کار کنید.
با تشکر
محمد بهبهانی
04-09-2013, 09:40 AM
اینم یه نمونه از مقالات isi
با خوندن این مقاله سطح و قالب مقالات بین المللی دستتون میاد.
محمد بهبهانی
04-11-2013, 03:57 PM
من چندتا ایده بسیار عالی واسه انجام دو سه تا کار پژوهشی صنعتی دارم
الان موردنیاز دو سه تا از پتروشیمی های کشور هم هست و اولویت کارهای پژوهشی گذاشتنش
هرکی دوس با من همکاری کنه و من استقبال می کنم.
پیش نیاز : حتما زبان انگلیسی خوب باشه
اگه نرم افزار hysys هم مهارت داشته باشید که بسیار عالی
هرکی دوس داره با من همکاری کنه پیام بده تا شروع کنیم