توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نامه اعتراض جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد برازجان
در سایت های زیر منشر شده است:
http://navajonob.ir/viewnews.aspx?id=602
http://sook.ir/viewnews.aspx?id=5384
http://www.ettehadjonoub.ir/News/?id=1291
متن نامه :
نامه اعتراض جمعی از دانشجویان گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد برازجان درمورد دکتر درویشی
بسمه تعالي
نامه اي درباره مسائل موجود پيرامون استاد دکتراي رشته مکانيک ، به نام آقاي دکتر م ،،م،د،اگر بخواهيم از حواشي درون وبيرون کلاس ايشان صحبت کنيم بايد به مسائلي اشاره کنيم که به بحث هاي فراتر از يک نامه و گزارش ميرسد.بنابراين به گوشه اي از اين مسائل اشاره ميکنيم.
شايد و به احتمال قريب به يقين همه اين حواشي ايشان از زماني بيشتر پديدار گرديد که بحث مديرگروهي رشته مکانيک بوجود آمد و چون علاقه زيادي به اين سمت داشتند و لي در اين امر موفق نشدند.(خب همه ميشناختند اخلاق و حواشي ايجاد شده اورا)
ارزش مسائلي که درون کلاسهاي ايشان که اکثراً دروس اصلي اين رشته ميباشد اصلاً قابل گفتن نيست چون کلاسهاي ايشان يک ريتم معمول دارد که شامل صحبت با تلفن ، خوردن و آشاميدن کيک وآلوچه وادامس و... و نحوه نشستني است که در شان يک استاد آن هم با مدرک دکترا نيست از اين حواشي که بگذريم به بحث نمره دادن به امتحانات دروس مربوط به ايشان مي شويم که بقول خود ايشان روي قيافه يا آشنايي يا کمک مادي دانشجو وبه ميزان آن نمره داده ميشود، هرکسي ازنظر من مناسب ديده شود نمره ميگيرد باوجوددادن برگه خالي امتحان. به هر حال براي امتحاني که خودشان ميگيرند هم ارزشي قائل نميشوند!واقعاکه!!!و همچنين به مردم منطقه جنوب خصوصاً دانشجويان اين منطقه را مورد تمسخرو توهين خود قرار داده اند(خب بايدم مسخره کنه چون دانشگاه پشتشه!)
به دليل همين موارد ذکر شده چندين باربه معاونين محترم و حتي رياست محترم دانشگاه اطلاع داده شده است ولي با جوابي روبرو شديم که اين استاد مورد تاييد ماست يا با جوابي که بيشتر سعي بر سکوت دانشجويان داشته تا پيگيري موضوع از سوي آنها روبرو شده ايم.
ضمناً استاد نامبرده برکناري و اخراج از دانشگاه دولتي خليج فارس بوشهر و همچنين دانشگاه آزاد قزوين را در سابقه خود دارند.اينجا هم مرتب ميگويد خسته شدم و ميخوام برم(شايد ترفندي باشد که اگر از اينجا هم اخراج شود،نگويند که اخراجي است بلکه خودش خواسته که برود!!!)
انتظار مي رود که مسولين دانشگاه در روندي که درپيش گرفته اند تجديد نظر نمايند که کيفيت و نداشتن حاشيه و مفيد بودن استاد و حفظ احترام متقابلي که بين استاد و دانشجو در همه جا رايج است را فداي داشتن مدرک دکترا نکنند...
اميدواريم با پيگيري شما، يا ايشان از اين دانشگاه بروند يا اساتيد ديگري با همکاري دانشگاه کنار ايشان حضور داشته باشند که ارزش واقعي آقاي دکتر،د،مشخص گردد.
همه ميدانند که فراوانند اساتيد با مدرک دکترا که آرزو دارند تدريس نمايند و عضو هيئت علمي دانشگاه ها شوند و به کارشان هم علاقه مند باشند.
درپايان ازاساتيد محترم رشته مکانيک آقايان دکتر غياثي(مديرگروه مهندسي مکانيک) و مهندس رفيعي(مديرگروه سابق) که همواره با مشاوره و راهنما يي هاي خود درخدمت دانشجويان گروه مکانيک بوده قدرداني وتشکر مي نماييم.
با تشکر
جمعي از دانشجويان گروه مهندسي مکانيک – طراحي جامدات
دانشگاه آزاد اسلامي واحد دشتستان (برازجان)
قابل توجه دانشجویان شیـــــــــــمی
شهامت بچه های مکانیک قابل تقدیره نه چسبیدن به 0000
محمد مرادزاده
04-20-2010, 03:47 PM
قابل توجه دانشجویان شیـــــــــــمی
شهامت بچه های مکانیک قابل تقدیره نه چسبیدن به 0000
دوست عزیز
متن نامه ی رو که منتشر کردین خیلی وقت پیش ما رویت کردیم
در ضمن اگر امروز دانشگاهتان پیشرفتی هم داشته از صدقه سر عزیزان و مهندسان پر توان شیمی بوده،در دانشگاه اگر هر تشکل موفقی داشته باشیم بی دریغ مسئول آن یکی از دانشجویان شیمی هستن
شما رو یادآوری میکنم با همایش پارسال مکانیک
آیا فراموش کرده اید که حتی مقاله ای هم که در آن همایش قرائت شد توسط دانشجویان شیمی بود؟
پس اندکی درنگ جایز است
محمد جدی
04-20-2010, 09:10 PM
من با حرف های آقای مرادزاده موافقم وهمچنین نباید به دانشجویان یک رشته توهین شود اگر می توانستید بعد از 2 سال کاری می کردید و هنوز شما با این حرف می خواهید از دانشجویان شیمی کمک بگیرید البته یکی مثل دکتر برای همچنین دانشجویانی مناسب است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و به گفته یکی از دانشجویان مکانیک خلایق را هر چه لایق
اقای مراد زاده !!!
عجب گاف بزرگی دادی!!!
این نامه رو خودم نوشتم پس خیلی وقت پیشی که میگی زیاد نیست!!:D
دانشگاه پیشرفتی نداشته پس بقول شما از صدقه سری بچه های شیمییه:D
همایش اول شیمی رو بیاد بیارید:Dاز خزایی بپرسید:eek:
آقای جدی جون خودت مستقل نظر بده
اگه به سایت نواجنوب بری میبینی که چطور به بچه های شیمی جوابیه داده و از کمکتان صرفنظر کرده
باید هم بچسبن به همون آقایی که00000
مطمئن باش مکانیک بهش دست پیدامیکنه به اونی که آرزوی شماس
اگه یه کم از مسائل کلان و پشت پرده ای که رایجه تواین سیستم دانشگاه ها همچین صحبت نمیکردی
دوستت هم میشناسم که مکانیکه(س ع ح)سلام برسون
محمد مرادزاده
04-20-2010, 10:07 PM
اقای مراد زاده !!!
عجب گاف بزرگی دادی!!!
این نامه رو خودم نوشتم پس خیلی وقت پیشی که میگی زیاد نیست!!:d
دانشگاه پیشرفتی نداشته پس بقول شما از صدقه سری بچه های شیمییه:d
همایش اول شیمی رو بیاد بیارید:dاز خزایی بپرسید:eek:
پسرم اگر شما واقعا دانشجو بودین و فقط اسم دانشجو بودن رو یدک نمی کشیدین این لحن حرف زدنتون نبود
ادبیات حرف زدن شما بیشتر شبیه افراد هنجار شکن میباشد
اگر واقعا بحثی یا انتقادی بر اعضای شیمی دارید و میتونید مودبانه حرفتان را بزنید بنده از شما دعوت میکنم در تاریخی به دفتر ما بیاید تا به عنایت پروردگار توجیه شوید
در ضمن همایش اول شیمی بهار 85 بود و در آن موقع هنوز رشته مکانیک در واحد دشتستان تاسیس نشده بود،پس گزافه گویی نکنید چون در آن موقع شما استرس کنکور و مشق هایتان را داشتید!
با سپاس
سعید رضازاده
04-20-2010, 10:36 PM
با مهندس مرادزاده موافقم..
یه چیز بگم آقای mec ناراحت نشو.. این کارات یکم بچه گونست..
یکم احساسی و بی منطق..
آخه مهندس نمیخوام از کسی طرفداری کنم ولی با اجازتون همین دکتر درویشی بود که دکتر غیاثی رو مدیر گروه کرد.. (اگه شما از دور میشنیدید، من از نزدیک میدیدم) من کاری به نحوه تدریس یا مسائل دیگه ندارم، شما اجازه انتقاد دارید و این حقتونه.. ولی بیان کردن یه سری مسائل (مثلاً استادی که به قیافه نمره میدهد) اول به خودتون توهین میکنید بعد به من دانشجویی که دانشجویه این دانشگام و بعد اسباب تمسخر رو برای بعضی ها باز میکنید..
البته دوباره میگم شما مختارید و اینها که گفتم نظر شخصیه من بود، امیدوارم از نقد من ناراحت نشده باشی..
gopet
04-20-2010, 11:07 PM
اميدوارم قبل از اينكه بخواد حرف و حديثي به وجود بياد ايشون عوض بشه ...
Robot
04-20-2010, 11:22 PM
ای دلِ غـــافــــل !
مراد زاده واقعاً دانشجویی
سطح پایین فکر میکنیاااا
گفتم از خزایی برو بپرس
نگفتم که من بودم!!!!!!!!!!!!
واقعاً پرتوان فکر میکنیا
دیدی هرچی اول گفتی بودی گاااااااااااف بود
جناب سعید خان
این جمله رو به بچه های مکانیک بگی میخندن بهتا:اجازتون همین دکتر درویشی بود که دکتر غیاثی رو مدیر گروه کرد!!!!!!!!!!!
نزن دیگه این حرفو!!!!
اگه ازمسائل جناب دکتر د!!! خبر داشتی اینو نمیگفتی
فقط اینو بشنو که زمان رای گیری همه موافق آقای دکتر غیاثی بودن و 00000
باشه همه اینا رو مکتوب کردم وقتی روش کنم میدونی با کسی طرفی که (درویشی) که خیلی چیارو نمیدونی ازش
بای
سعید رضازاده
04-21-2010, 11:47 AM
چی بهت بگم!!
حوصله سرو کله زدن با تورو دیگه ندارم، آخه مهندس زمانی که دکتر درویشی با دکتر غیاثی صحبت کرد که بشه مدیر گروه کجا بودی!! اگه اطلاع نداری بگو ندارم، نیا رو حرف خودت پافشاری کن..
اصلاً به من چه.. به قول دوستمون، خلایق هرچه لایق..
پروان
04-21-2010, 03:05 PM
وای پسرها چرا به جون هم افتادید همگی باید دست به دست هم بدیم تا بتونیم دانشگاه را آباد کنیم اگه یکی بیاد و یکی نیاد نمیشه اینطوری و به جایی هم نمی رسید اما همگی با هم باشید و همه دانشجویان تمام رشته ها یکی بشید هیچکس نمیتونه رو حرفتون حرف بزنه اما اگه یکی بخواد همه اینکار رو کنه هم عواقب بدی داره و هیچ کاری هم انجام نمیشه
محمد مرادزاده
04-21-2010, 04:13 PM
مراد زاده واقعاً دانشجویی
سطح پایین فکر میکنیاااا
گفتم از خزایی برو بپرس
نگفتم که من بودم!!!!!!!!!!!!
واقعاً پرتوان فکر میکنیا
دیدی هرچی اول گفتی بودی گاااااااااااف بود
با سلام مجدد
جای بسی تاسف است که شخصی که خود را نماینده عزیزان رشته مکانیک میخواند اینقدر به دور از ادب و تربیت خانوادگی صحبت کند
شما حتی جرعت این رو نداشتید که با نام اصلی خود در تاپیک شرکت کنید و مطمئنم از بیان آن ترس دارید
مجدد عرض میکنم اگر بحثی دارید به دفتر ما بیاید تا حضوری صحبت کنیم، گرچه میدانم جرعت اینکار رو ندارید ولی بر خود این دعوت رو واجب میدونم
در پایان به شما کاربر mec: در شان مدیران و کاربران سایت نیست که با شخصی که حتی ادبیات نوشتاریش اینقدر بی ادبانه هست صحبت کنن.
پس یا ادبیات حرف زدن و رفتارتان را صحیح کنید و یا جور دیگه باهاتون برخورد خواهد شد.
آقای سعید خان روزی که قرار بود جلسه مدیرگروهی برگزار بشه همه بودن به جز درویشی که یه هو وارد شد و گفت چرا منم میخوام بیام و کاندید بشم
پس اون حرفت که میگی کی کیو مدیرگروه کرد 0000
صفر امتیاز !!!!!
ماجرا ها رو به زودی و بطور کامل رو میکنیم تا همه انگشت به دهان بمونند
تیکه کلامتان رو ادامه بدین!!!!
ترس از خدا چرا دارم ولی بندگان خدا کی باشند
دفتر شما؟!!!!
منظورت دفتر انجمنه که دفتر شما نیست، خودش مسئول انجمن داره آقای شریفی گل
سعید رضازاده
04-21-2010, 09:00 PM
آقای سعید خان روزی که قرار بود جلسه مدیرگروهی برگزار بشه همه بودن به جز درویشی که یه هو وارد شد و گفت چرا منم میخوام بیام و کاندید بشم
پس اون حرفت که میگی کی کیو مدیرگروه کرد 0000
صفر امتیاز !!!!!
پس من کور بودم که دکتر درویشی دست دکتر غیاثی رو گرفت آورد تو دفتر باش صحبت کرد، یا شایدم کر بودم! که اشتباهی شنیدم. نمیدونم، اگه اینطوره پس خدایا سلامتی منو بهم برگردون..
در ضمن شماره منم عوض شده، به اون زنگ بزن;)
هفته دیگه نامه و امضاهایی که برای دکتر غیاثی جهت بدست گرفتن سکان مدیرگروهی مکانیک جمع کردیم و همچنین جاهایی که رونوشت خورده رو حتما به زودی در سطح دانشگاه و همین سایت منتشر و به اطلاع شما و سایرین می رسانیم که بر همگان روشن شودکه اوضاع از چه قرار است0000
ضمناً آقای سعیدخان اون امضاهایی هم که در سایت قرار دادی، هدف بچه ها از زدن امضا فقط و فقط مدیرگروهی دکتر غیاثی بوده نه کس دیگه
سعید رضازاده
04-21-2010, 09:21 PM
میگم او نامه رو کی به من داد که بزنم تو سایت؟
مگه همین بچه های مکانیک نبودند، اومدیم ثواب کنیم، کباب شدیم، از یه طرف دانشجو بهت میپره از یه طرف بعضی از کارمندا میگن ما داریم اغتشاش ایجاد میکنیم تو دانشگاه با این سایتمون..
بارالها.. مرا خیر جایز نیست،
تو خوب میکنی که کار خیر میکنی ، ثوابش تقدیمت میشه سعیدخان
و اون امضا ها هم آره خود بچه ها دادن بهت ولی در حمایت دکتر غیاثی امضا زدیم حتی یادمه سر کلاس درویشی جلوی خودش هم اینکارو کردیم
مرسی بای
تا رو ز انتشار
yooseph367
04-21-2010, 11:47 PM
سلام دوستان عزيز
من فکر ميکنم ما دانشجويان بايد همگي دست به دست هم دهيم تا بتوانيم مشکلات دانشگاه را حل کنيم. دوست عزيز آقاي mec من هم دانشجوي رشته ي مکانيک هستم و ميدانم اين حرفهاي شما از روي دلسوزيست و همينطور حرفهاي دوستان عزيزمون آقاي مرادزاده و رضازاده . و با احترام تمام به دوستان عزيزم ميگويم بيايد دست به دست هم دهيم تا مشکلات دانشگاه حل شود.
کی مخالفه اینه که دانشگاه پیشرفت کنه عزیزدلم؟!!!
ولی با دو دره بازی که نمیشه میشه؟!!!
منظورم شخص خاصی نیست سعید،محمدمرادزاده و ...همه دوستای ما هستن البته از نوع شیمی
ولی مهم اینه که دوستای ماهستن
به هرحال گفتگو لازمه....
Donot worry,fight
With difficulties and be sure
That you can prevail over them.
نترس با مشكلات مبارزه كن
و بدان كه مي تواني بر آنها غلبه كني.
سعید رضازاده
04-22-2010, 02:06 PM
به حرف نیست به عمله..
حمیده برجویی فرد
04-22-2010, 02:21 PM
ببخشید امابا این دانشگاه و اعضاش فقط باید درس بخونی و اصلا هیچ جا فعالیت نکنی سنگین تری احترامت هم بیشتره!
Robot
04-22-2010, 05:40 PM
ببخشید امابا این دانشگاه و اعضاش فقط باید درس بخونی و اصلا هیچ جا فعالیت نکنی سنگین تری احترامت هم بیشتره!
موافق نيستم ! درس خواندن بايد باشه ولي اينكه يه گوشه دنج ساكت و گوشه نشين باشي اصلاً !!!!!!!!!!!
اگه با دکتر درویشی درس گرفته بودی میفهمیدی نمره ای که این آقا به دانشجوهاش میده ربطی به درس نداره
من از زبون خودش میگم بخدا قسم خودش گفت" من به هرکی دلم بخواد نمره میدم ممکنه تو قیافت بد باشه ندم !!
ممکنه یکی بهم پول بده نمرشو .برگه خالی .......
بعد شما هی دست بذارید و بگید که ....
آقای سعید خان اینی که میگی به عمله واقعا هم در عمله
کجای کــــــــــــــــــــــــ ــــاری!!!!؟
سعید رضازاده
04-22-2010, 06:28 PM
donot worry,fight
with difficulties and be sure
that you can prevail over them.
نترس با مشكلات مبارزه كن
و بدان كه مي تواني بر آنها غلبه كني.
مهندس با این شعار جنابعالی بودم..
mec 1
05-03-2010, 11:16 PM
امیدبه پیگیری این موضوع!!!
باقر پاپری مقدم فرد
05-04-2010, 01:22 PM
سلام
فکر کنم نباید این موضوع به بیرون از دانشگاه کشیده میشد . و این یک کار غیر حرفه ای و روی عقلانیت نبود...
باقر پاپری مقدم فرد
05-04-2010, 02:17 PM
با این کاری که بچه های رشته مکانیک کردن زحمات چند ساله بچه های شیمی رو این تازه به دوران ها حدر دادن...
امین شریفی
05-04-2010, 03:32 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
امروز آقای دهدشتی پیرو نامه ی بچه های انجمن علمی گروه مکانیک با برگزاری جلسه توجیهی و پرسش و پاسخ با حضور اعضای هئیت علمی و خود ایشون در تاریخ 23/2/88 ساعت 10:30 صبح در نمازخانه واحد موافقت کردن.این جلسه مختص دانشجویان رشته مهندسی مکانیک هسش.
بچه های مکانیک اگه می خوان از حقشون دفاع کنن و حرفی واسه گفتن دارن حتما حضور داشته باشن.
جواد نجفی
05-04-2010, 09:10 PM
سـلام
بعد یه مدت غیبتم توسایت، مثل اینکه خیلیا حرفایی رو از طرف ما بچه های مکانیک زدن که خیلی ...
حرف ما بچه های مکانیک فقط و فقط سر یه چیزه(استاد..) نه جناب رییس محترم دانشگاه
جواد نجفی
05-04-2010, 09:14 PM
امیدبه پیگیری این موضوع!!!
جناب mec میشه خودتو معرفی کنی حداقل به من که مکانیک هستمو هم رشته ایت!! البته اگه واقعاً مکانیک باشی!!!
محمد مرادزاده
05-04-2010, 10:15 PM
سـلام
بعد یه مدت غیبتم توسایت، مثل اینکه خیلیا حرفایی رو از طرف ما بچه های مکانیک زدن که خیلی ...
حرف ما بچه های مکانیک فقط و فقط سر یه چیزه(استاد..) نه جناب رییس محترم دانشگاه
آقا سایتون خیلی سنگین شده هاs0000002
فاطمه رشيدي
05-05-2010, 06:40 AM
سلام
آقاي پاپري راسته كه ميگن جامعه اسلامي ميخواد همايش بچه هاي شيمي رو 28 همين ماه برگزار كنه؟
جواد نجفی
05-05-2010, 08:08 AM
سلام
آقاي پاپري راسته كه ميگن جامعه اسلامي ميخواد همايش بچه هاي شيمي رو 28 همين ماه برگزار كنه؟
تا اونجایی که ما اطلاع داشتیم وداریم ، تمام همایش های انجمن علمی گروه های فنی و مهندسی لغو و به دیار باقی شتافتـــــــــــــــــن حتی شیمی و مکانـــــــــــــــــــیک !!!
سلام دوستان گرامی :واقعا اوضاع رشته مکانیک خراب است .یک دست صدا ندارد بیاید با هم ان را درست کنیم اگر ما بخوایم می توانیم هر کاری بکنیم
جواد نجفی
05-05-2010, 09:57 AM
هر کی حرفی اعتراضی داره روز 5 شنبه 23/2/89
ساعت 10:30 نمازخونه دانشگاه
باشهامت باشین و بیایید حرفتونو بزنید البته بچه های مکانیک
منتظر دیدار