توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرار مغزها و استعدادها از ایران
jimi king
07-16-2010, 07:00 PM
این قصه ی جدیدی نیست دوستان...مبتکران ما،استعدادهای ما و مغزهای مملکت ما به یک مرحله ای که می رسن،از این مملکت کوچ می کنن و جالب اینجاست که همونایی که اینجا کسی براشون تره هم خرد نمی کنه،چیزی نمی گذره که به مدارج و مقامهای والایی می رسن.تا به حال فکر کردید که چرا؟؟؟؟
حتما توی این مملکت اشکالاتی وجود داره که اونا رو ترغیب به رفتن می کنه!!اون اشکالات کجاست؟چطور میشه برطرفش کرد؟راهکار عملی دارین؟
مشکلاتی که در این مورد وجود داره و به نظرتون میرسه رو میتونید توی این تاپیک مطرح کنید.
ابراهیم شبانکاره
07-16-2010, 07:02 PM
من می گم باید اول مشکل خودشون رو حل کنن بعد برن مشکل مغزهای ما رو حل کنن .
jimi king
07-16-2010, 09:41 PM
آخه حرف من اینه....ما اینقدر افراد برتر توی المپیاد های داخلی و خارجی داریم..اینا وقتی فارغ التحصیل می شن،کجا می رن؟کجا مشغول می شن؟یعنی اونا اینقدر کم ارزش هستن که راحت فراموش شن؟؟اینهمه آدم بی سواد و بی کلاس فقط بخاطر داشتن پارتی و رابطه با مقامات،به جاهایی رسیدن که خودشون هم باورشون نمیشه،اونوقت این جوونای برومند باید خیابون بگردن ؟؟؟s000000Ds000000Ds000000D
jimi king
07-19-2010, 11:06 PM
خوب...با استقبال بی نظیر بچه ها از این تاپیک،فکر می کنم مشت محکمی در دهان خودمان زدید!!!!!!!
وقتی خودتون حال ندارید در این مورد حتی 2 کلام تایپ کنید،فکر می کنم همین کاری هم که بهتون می دن از سرتون هم زیاده....s0000004s0000004
مسعود جعفرزاده
07-19-2010, 11:51 PM
جمشيد جان فكر كنم فرار مغزها علل زيادي داره كه يكي از اونها دلايل سياسيه ولي چند دليل مهم ديگه هم داره . البته من كه تو اينترنت خوندم اما ميزارمش اينجا ( نگين هيچي از خودش بلد نيستا ... ;) آخه ما رشتمون مثل شما اين همه بحث سياسي نداره ... )
سرمایه انسانی عامل موثری در رشد و توسعه اقتصادی، پرکردن شکاف عمیق تکنولوژیکی، کاهش نقش مزیت نسبی طبیعی و افزایش نقش مزیت نسبی اکتسابی کشورهای درحال توسعه، محسوب میشود. به همین منظور سهم قابل توجهی از منابع آنها صرف آموزش نیروی انسانی می شود. اما زمانی که باید سرمایه انسانی مورد بهره برداری قرار گیرد، به شکل فرار مغزها خارج شده و زیان جبران ناپذیری متوجه کشورهای درحال توسعه میکند. بنابراین شناسایی علل فرارمغزها میتواند در جلوگیری از خروج متخصصان و افزایش ضریب ماندگاری آنها موثر باشد.
تئوریهای موجود و نتایج مطالعات انجام شده بیانگر آنکه فرار مغزها تابع عوامل اقتصادی از جمله نرخ بیکاری، دستمزد نیروی کار و شکاف شاخص رفاهی بین ایران و اروپا میباشد و نتایج تحقیق حاضر نیز بیانگر آن است که: (الف) نرخ بیکاری تاثیر مثبت و مهمی بر فرار مغزها از ایران به اروپا دارد، (ب) دستمزد نیروی کار در ایران ارتباط معکوس و معنیداری بر پدیده فرار مغزها دارد، (ج) شکاف شاخص رفاهی بین ایران و اروپا و جانشینهای آن از جمله شکاف درآمد سرانه، شکاف تشکیل سرمایه ثابت سرانه و شکاف مخارج ملی سرانه بین ایران و اروپا تاثیر مستقیم و معنیداری بر فرار دانش آموختگان از ایران به اروپا دارد و (د) عوامل سیاسی ـ اجتماعی از جمله جنگ تحمیلی، حقوق سیاسی، آزادیهای مدنی و فساد یا خط قرمز بوروکراسی نیز بصورت مثبت و معنیدار بر پدیده فرار مغزها از ایران به اروپا موثر است.