توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتصاب آقای جواد نجفی به مدیریت انجمن مهندسی مکانیک
سعید رضازاده
08-01-2010, 09:54 AM
سلام..
امیدورم روز تابستونی خوبی داشته باشید.. طی توافقاتی که میان مدیران انجمن برآمد جناب آقای جواد نجفی به مدیریت انجمن مهندسی مکانیک انتصاب گردیدند.
پست جدید رو به ایشون تبریک میگم و از تمامی تلاش های آقا جواد همینجا تشکر مینکم.
لازم به ذکر که بگم طی روزهای آینده چندی دیگر از اعضای فعال انجمن به مدیریت بخش های مختلف این سایت منصوب خواهند گردید. ( البته این کار باید زودتر از اینها انجام میشد به خوبی خودتون ببخشید :دی )
Robot
08-01-2010, 10:06 AM
فی تشکرات :دی
جواد آبی شدی رفت :دی :دی
تبریک وسپاس s000000R
جواد نجفی
08-01-2010, 10:09 AM
سعید جون مرسی _ یو به همراه سایر بچه های سایت لطف دارین _ ان شاالله که هر چی اتفاق می افته باعث موفقیت سایت بشه که این آرزوی ماست.....
محمد مرادزاده
08-01-2010, 10:17 AM
سعید جون مرسی _ یو به همراه سایر بچه های سایت لطف دارین _ ان شاالله که هر چی اتفاق می افته باعث موفقیت سایت بشه که این آرزوی ماست.....
سلام
ایشالله در همین عرصه فعالیت کنید و از دادن اسپم های فراوان و ارسال های بیهوده و کل کل با کاربران بر حذر باشید!
جواد نجفی
08-01-2010, 10:25 AM
سلام
ایشالله در همین عرصه فعالیت کنید و از دادن اسپم های فراوان و ارسال های بیهوده و کل کل با کاربران بر حذر باشید!
مرسی از پستت....
اسپمی در کار نبوده اگه بحثی شده حرفی زدم یا از خودم و عقایدم دفاع کردم ، یا جواب دیگران رو دادم ... شما اگه اینها رو اسپم میدونید مشکل من نیست....
بعضی بچه های سایت سراغ داره که من از همون کاربر عادی بیشتر خوشم میومد....
جواد نجفی
08-01-2010, 10:28 AM
به هر حال از لطف نمامی شما عزیزان بخصوص سعید جون متشکرم _ بازم آرزو دارم که شما و این سایت باهم موفق باشین...
ابراهیم شبانکاره
08-01-2010, 11:46 AM
بنده هم این پست را به شما تبرک می گم انشالله که موفق باشید .البته ما چند روز مدیر بودیم ولی دوستان موافقت نکردن .انشالله که پیروز باشید
جواد نجفی
08-01-2010, 03:40 PM
مرسی
yooseph367
08-01-2010, 06:10 PM
سلام به بچه ها
تبریک میگم آقای نجفی حقیقتش این پست مال آقای نجفی بود . از آقای رضازاده هم تشکر میکنم بخاطر لطف نظرشون.