توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تست ای کیو 3
مسیب تمیمی
08-23-2010, 04:58 PM
تست ای کیو 3
من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بودم؟
Robot
08-23-2010, 07:04 PM
ساعت خواب هیچ وقت مشخص و دقیق نیست!! شما نمیتونید دقیق بگید چند ساعت خواب بودید!!! چون زمان خواب رفتن رو هیچ کس نمیتونه یادداشت کنه یا بیاد داشته باشه!!!
مثلا تو ساعت 8 ب رختخواب رفتی من میگم اصلا نخوابیدی فقط روی رختخواب بودی :دی :دی
مسیب تمیمی
08-23-2010, 09:27 PM
مهندس جان شما فرض کنید همان ساعت 8 که به رختخواب رفتید ، خوابتون برده.
Robot
08-23-2010, 10:25 PM
عزیز من کاری ب ساعت کوکی ندارم مسئله خواب است؟!!! جواب تست شما اینه !!! ساعت کوکی 9 شب زنگ میخوره باید دوباره کوک کنید برای 9 صبح ...!!! اگه دیجیتالی باشه مث موبایل 13 ساعت خواب میری!!! این بماند!!!...
شما هیچ وقت نمیتونید بگید ک من ساعت 8 شب خواب میروم چون با عقل جور در نمیاد... فرضیه توی استنباط بکار میره توی این مورد کاربرد نداره ... :دی
خواب ی چیزی مث مرگه جدا شدن روح از بدن!!! ک ناخوداگاه بوجود میاد جوری ک اگر دوربین روی شما کار کنه کسی متوجه نمیشه ک خواب هستید یا بیدار ...!!!
مسیب تمیمی
08-24-2010, 09:05 AM
مهندس ممنون از جواب شما. اما گاهی اوقات صورت مسأله میتونه بگه 2=10
اون وقت شما میتونید بگید 2=10 نیست؟اره نیست اما طراح سوال این جوری خواسته دیگه.