PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تست ای کیو 4

مسیب تمیمی
08-26-2010, 11:25 PM
عدد 30 را به نیم تقسیم کنید و عدد 10 را به حاصل ان اضافه کنید. چه عددی به دست می اید؟

سعید رضازاده
08-27-2010, 09:11 AM
منظورت شیطون از نیم 0.5 دیگه ;) میشه70 :s (32):

محمد مرادزاده
08-28-2010, 03:38 PM
تست IQ...(جدید) (http://e-epsilon.blogfa.com/page/3.aspx)
این تست یکی از معتبرترین تست های سنجش ضریب هوشی می باشد
و معیار دقیقی برای IQ هر فردبه حساب می اید...
پس اصلا در انجام آن عجله نکنید و به تمامی سئوالات با دقت پاسخ دهید!

شيوه تست :

ابتدا بعد از كامل شدن صفحه گزينه English را انتخاب كنيد سپس از منوي بعدي گزينهStart و در انتها نيز گزينه Start دوباره انتخاب كنيد. حال ميتوانيد به مجموع 39 تست كه به صورت پي در پي براي شما مي آيد پاسخ دهيد تست ها به ترتيب از آسان به سخت در نظر گرفته شده اند ، كه تست ها به صورت هشت جوابي هوشمند به همراه نمره منفي مي باشند وهر چه قدر تعداد بيشتري تست را پاسخ دهيد ، پاسخ تست IQ شما دقيق تر خواهد بود ... و نيز اگر وقت پاسخ گويي به همه تست ها را نداريد ميتوانيد تا آنجا كه قادر به پاسخ هستيد ادامه دهيد در انتها و پس از پاسخ به همه و يا قسمتي از تست ها با انتخاب گزينه Menu در گوشه سمت راست صفحه و زدن كليد Send ميتوانيد پاسخ تست IQ خود را ببينيد . وقت پاسخ گويي شما به كليه سوالات 40 دقيقه ميباشد. ميتوانيد سوال هايي را كه قادر به پاسخ آن نيستيد رد كنيد و با دكمه فلش به سمت راست در پايين صفحه به سوال بعدي برويد

مقياس IQ :
پايين تر از 60
بين 60 تا 90
بين 90 تا 110
بين 110 تا 130
بالاتر از 130
هوش بسيار پايين هوش پايين هوش معمولي هوش بالا هوش فوق العاده
Very low IQ Low IQ Normal IQ High IQ Very High IQ

برای شروع کلیک کنید!

TEST IQ (http://www.iqtest.dk/main.swf)

مسیب تمیمی
08-29-2010, 02:54 PM
منظورت شیطون از نیم 0.5 دیگه ;) میشه70 :s (32):

ok درسته خوشگله (چه عینک خوشگلی)

Robot
08-29-2010, 05:13 PM
تست اول راحت بود...

تست دوم واقعن اخراش سخت بود ب زحمت شدم 103 :دی

مسیب تمیمی
09-02-2010, 05:36 PM
تست اول راحت بود...

تست دوم واقعن اخراش سخت بود ب زحمت شدم 103 :دی

مهندس نظر شما محترم اما باید خدمت شما و دوستانی که اینو میفرمایند عرض کنم که جواب شما در تست ای کیو شماره 2 داده شده .تشکر