توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه شهر و کشوری ؟
sasanjan
09-03-2010, 12:08 PM
دوستان عزیز با حرفهایی که پیش اوم تصمیم گرفتم یک تایپیک با عنوان اینکه دوست دارید به چه شهر و کشوری سفر کنید بزنم ، s000000R
و ببینیم هرکس چه سلیقه و انتخابی دارد . :s (8):
اگه علت سفر به آن شهر و کشور را هم ذکر کنید لطف می کنید . ;)
علیرضا علیزاده
09-03-2010, 12:29 PM
شهر پکن
کشور چین
میخوام از نزدیک دیوار بزرگ چین رو ببینم
قصدم همین بخدا فکر دیگه ای ندارم
sasanjan
09-03-2010, 12:36 PM
من دوست دارم به کشور هندوستان سفر کنم ، :s (8):
چون هند یک کشور قدیمی و دارای تمدنی چند هزار ساله است ،و ضمنا بدلیل اینکه این کشور در زمان قدیم با ایران همسایه بوده دارای فرهنگ و آداب رسوم مشترک زیادی است .s000000X
و چون هند دارای مذهب ها و فرقه های مختلفی است ،هر شهرش دارای دیدنی های خاص خودش است .
و در این راستا من در اولین فرصت بعد از آمدن کارت معافیم که تقریبا یک ماه پیش بود ،به پلیس 10+ رفتم و درخواست فرم صدور گذرنامه کردم ! :دی :دی
من فرمه رو پرش کردم اما هنوز فرصت نکردم ارسالش کنم،
که مطمنأ توی این هفته این کار رو میکنم .:دی:دی
علیرضا علیزاده
09-03-2010, 12:45 PM
پس طو این مرحله من از شما جلوترم
آخه من گذر نامه دارم
خواستی بری با هم بریم آخه طو ی کشوری که آمیتاپاچان حضور داره تنهایی رفتن صلاح نیست
Robot
09-03-2010, 01:04 PM
من خیلی جاها دوس دارم برم :دی
ولی خب ی جاهایی هم توی ایران برام جالبه ک توی برنامه قرار دادم :دی
روستای کندوان در نزدیکی تبریز ک همه خونه ها سنگی هستن و جالبه ( هفت اسمون عکساش هست :دی )
یکی روستای ماخنیک خراسان و ...
هروقت اینا و خیلی از نقاط دیدنی ایران رو دیدم ب خارج از کشور فکر میکنم تا ببینم چی میشه !! :دی :دی