صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
( مشاهده پاسخ شماره 51 تا 60 / از مجموع 88 پاسخ )

موضوع: كاريكاتور ازدواج مجدد

saede
    Guest

پیش فرض پاسخ : كاريكاتور ازدواج مجدد

ببخشید ارسال اولیم یکم غلط غلوط داره و بعضی از نوشته هام هم ننوشته اشکال سیستم بود اگه به قول خانوم رشیدی شماها دم شیر هستید من خود شیر جنگلم شماها مثل مردهای دیگه فکر میکنید از آسمون افتادید نه ما هممون از خاکیم و به خاک بر میگردیم فردا کسی رو به خاطر جنسیتش نمی برن اول صف یا آخر صف هر کسی به خاطر اعمالش هست که برانگیخته میشه نمیدونم شما بچه های برازجون چرا اینقدر کوته فکر هستید من و سه تا از بچه های مدرسمون سال 85 یه پروزه دادیم واسه دانشگاه آزاد نمیدونم اون موقع شما دانشجو شده بودید یا نه اگه نمی شناختینم حتما فامیلم رو می نوشتم اما من این بهم ثابت شده مردها بی وفا هستن بعضی از شما خیلی بی تربیت هستن و بعضی هاتون هم خوبید اما خوباتون کمه شما فکر می کنید هر کی پشت کنکور مونده رتبه نیاورده البته درست که رتبه های من با داشگاه صنعتی شریف نمی خوند اما می تونست توی یکی از رشته های دانشگاه خلیج فارس قبول بشم اما نخواستم فکرکردم بچه های شهرمون با جنبه تر از اون باشن که فکرشو میکردم اما نیستید متاسفم برای خودم که همچین فکری رو میکردم من همیشه به شماها ایمان داشتم فکر میکردم خودتون دیدگاهتون فکرتون سالمه اما این ایمان من به شماها سست شده سایت شما جز اینکه اینو نشون بده که مردها جنسیت برتر هستن چیزی بیشتر نداره شما فردا می خواین مهندس بشید می خواید به یه جامعه خدمت کنید باید توی سایتتون درباره نظریه های شیمی بحث بشه درست شوخی هم به جای خودش اما با شیمی نه با کارکاتور ازدواج شماها به جا اینکه بشینید و نظریه شیمی بدید دارید درباره چیزهای پوچ بی معنی حرف میزنید آقا سعید شما به من گفتید اگه این طرز فکرم برای دانشگاه رفتن باشه به هیچ جا نمی رسم اما من به شما میگم اگه اینم طرزفکر شماها مهندسین شیمی آینده باشه به هیچ جا نمی رسید زمانی که تو سایتتون عضو شدم فکر کردم همتون تو این سایت دارید با کمک هم فرضیه میدی که فرضیه هاتون رو به کمک هم به ثبت برسانید با این کار شما نه اسمتون رو میتونید تو تاریخ ثبت کنید نه اینکه می تونید تا ابد یادتون رو زنده نگه دارید شماها هم فردا فراموش شدگانی بیش نیستید امیدوارم از حرفاهام ناراحت نشید و به جای ناراحت شدن به فکر بیافتید من دیگه نمیام تو سایت شما چون همونطور که گفتم این سایت جز پوچی هیچی نداره نه کاربراش معرفت دارن نه..............نمی خوام بینتون دعوا راه بندازم یا اینکه از ادبتون فراتر از حد خود برید امیدوارم اگه یه روزی باز رهگذر سایتتون شدم به این پوچی و بی هدفیتون پایان داده باشید شماها مثل اینکه دارید درس ازدواج می خونید نه شیمی متاسم واسه دانشگاه آزاد که خوب شمارو نتونست تربیت کنه موفق باشید به امید دیدار

فكر كنم يكي بايد بياد وضع موجود رو روشن كنه...
    اول از آغاي خرم رخ متآسفم براي اينكه فاميلتونو اشتباهي گفتم ..
    دوم شما سعيده خانوم يه خورده مؤدب تر باشي بهتره. اينو بايد بدوني كه اين سايت يه سايت براي تمامي رشته ها توي دانشگاهه و اگه آقاي خرم رخ اين كاريكاتورو گذاشتن چون مختص رشتشون بوده پس يه طرفه به قاضي نرو حاج خانوم . بعد اينكه گفتي نظريه هاي شيمي؟ منظورت مقالات شيميه؟ اينو بدون كه بچه هاي انجمن اين ترم ساكت ننشستن و دارن يه كارايي ميكنن كه انشاا.. با كمك دانشجوها و اساتيد ترماي بعد مقالات و پروژه هاشون به ثبت ميرسه. و فكر بچه هاي شيمي سالمه فقط داشتن يه خورده سر به سر هم ميذاشتن كه شما خودتونو كشيدين وسط پس بايد منتظر عواقبشم مي بوديد پس زياد جدي نگيريد. اگه هم كه ميبينيد جنس غالب سايت مردها هستن به خاطر حضور فعال و پر رنگ دانشجوهاي دختر ماست.
    سوم حرف من با شما بچه هاي سايته، چرا اينجوري با كاربراي جديد و ارسالي هاشون برخورد ميكنيد؟ من و شما ميدونيم كه با همديگه شوخي داريد و سر به سر هم ميذاريد كاربراي جديد كه نميدونن؟ پس با همه نبايد شبيه دوستاتون برخورد كنيد.
    آدمی پرنده نيست‌
    تا به هر کران که پرکشد، برای او وطن شود
    سرنوشت برگ دارد آدمی‌
    برگ‌، وقتی از بلندِ شاخه‌اش جدا شود
    پايمال عابران کوچه‌ها شود...

دخترکم سعیده جان
    میدانم که کنکور و این شرایط سختی که در آن هستید روی شما اثر گذاشته و ما را بی ادب میخوانید،حق هم دارید شما دوسال را در خانه و به دور از اجتماع زندگی کردید وبی شک منزوی و گوشه گیر تشریف دارید،به حرف های من چون یک پدری که قصد راهنمایت را دارد گوش فرا بسپار ، چون من هم بیشتر از شما میدانم و هم تجربیاتم بیشتر از شما هست،
    شما در زمان جنگ هنوز دیده به این جهان نگشوده بودید پس خواهشا از آن زمانی و مردان آن زمان حرفی نزنید.

دوستان ما کوته فکر نیستند،چون به نظر و شخصیت همه احترام میگذارند، نه مثله شما که همه مردان را زن میخوانید چون تیپشان مثه 50سال پیش نیست و بجای شلوار بی تل شلوار لی میپوشند.هرکس مسئول اعمال خویشتن است،شما نباید کسی را برای تیپ و قیافه اش سرزنش کنید،آیا درست است من دختری را ببینم و او را عمو سیبیلوبخوانم؟
    خیلی از دوستان ما به جهت نزدیکی به خانواده این دانشگاه را انتخاب کرده اند،زیادند کسانی که در دانشگاه های عالی قبول شدند ولی نرفتند،دوستان می شناسند ایشان را ولی احتیاجی برای دیگران نیست..
    شما حرف های که میزنید ضد و نقیض است، از یک طرف میگید من از مردان متنفرم چون بی وفا هستید(آخر مگر چه بی وفای از مردها دیدید) و از طرفی هم میگید من به شما ایمان داشتم!!!!!!
    در ضمن سایت ما کلا علمی هستش ولی در سطح های بالا نه برای کسانی که پشت سد کنکور تشریف دارند،این تالار هم مدیریت سایت جهت سرگرمی دوستان ایجاد نموده که کاری بسیار صحیح می باشد.
    بنده شما را نمی شناسم،شاید در اصل برازجانی باشید ،شاید هم از روستاهای مجاور تشریف آوردید،ولی برازجونی های اصیل بسیار آدم های با جنبه و خونگرمی هستند.
    در ادامه دانشگاه ما را تربیت نکرده،یعنی وظیفه دانشگاه این نیست دانشگاه فقط وظیفه تعلیم دانشجویان را دارد؛ جهت اطلاع عرض میکنم که تربیت وظیفه پدر و مادر است
    در پایان من خدمت شما بانوی گرامی عرض میکنم که با حرفهای دوستم سعید کاملا موافقم،باید بگم طرز فکر که شما دارید ننه من هم نداشت،یعنی طرز فکرتون حدودا ماله 200سال پیش میباشد،امیدوارم به یاری خدا آن را آپدیت کنید و به روز شوید.
    از شما متشکرم که در سایت ما عضو شدید و نظرتان را ایراد نمودید،نظرتان هم کاملا برای ما محترم می باشد
    به امید موفقیت شما در کنکور
    سلامتی شما آرزوی دیرینه ماست

رشته
    مهندسی شیمی

من خودم رو خیلی وارد بحث نمیکنم.. به اندازه کافی آقای مرادزاده و خانم رشیدی پاسخ دوستمون رو دادن..

اما از این قسمت که این دوست بزرگوارمون محبت کردن و این سایت رو پوچ و خالی از مباحث علمی دونستن نمیتونم بگذرم..

آخه خانوم دکتر/مهندس آینده (ایشاا..)
    این سایت با بیش از 2000 مطلب علمی، که از سرتا سر جهان بازدید کننده داره چطور میتونه پوچ باشه. در نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال بچه های دانشگاه ری یه غرفه اختصاصی داشتن درباره وب سایت انجمن مهندسی دانشگاشون. با اون ساپورت مالی.. وقتی آدرس وب سایت (www.ir-eng.ir) رو بهشون دادم خودشون کم اوردن.. اونم با این امکانات پرتال خبری، فروشگاه اینترنتی، انجمن مهندسی، آپلودسنتر فایل و ...

اینم نام کشور هایی هستش که از سایت بازدید داشتن و توسط وب آنالایزر سایت ما ثبت شده.. [باز هم بگید سایت شما بدرد نمیخوره]

[شماره گذاری 1 تا 11 بر اساس تعداد بازدید، بازدیدکنندگان اون کشورِ]
    در ضمن این سایت یک تالار گفتمان هستش و هر کس عقیده و نظر خودش رو ارسال میکنه و کسی حق توهین به شخصیتی رو نداره. اگر ضعفی از ماست میتونید خیلی دوستانه به ما بگید تا ما برطرفش کنیم. خیلی هم از این کار خوشحال میشیم..

[HIGHLIGHT=#8064a2]با سلام خدمت همه دوستان عزیز[/HIGHLIGHT]
    مگه شماهاامتحان ندارین که 4 صفحه فقط دارین به خاطر یه موضوع بی اهمیت با هم جرو بحث میکنید .
    [HIGHLIGHT=#dbeef3]خانم محترم اگه شما شیر جنگل هستید من خوده جنگل بانم ،[/HIGHLIGHT]
    بابا ول کنید هرکی دوست داشت ازدواج میکنه هر کی هم دوست نداشت خوب نکنه،
    بهتره وقت خودتون رومخصوصا در فصل امتحانات هدر ندید.
    این حرفای خاله زنکی همیشه هست.
    the time is gold
    آرامش از طریق پذیرفتن فراز و نشیب زندگی حاصل می شود،دیگر نیازی نیست از بالا و پایین شدن زندگی بترسیم،چون میدانیم تحت حمایت خداوند هستیم...

رشته
    مهندسی شیمی

مي خواستم پاسخ اين خانوم رو بدم ديدم كه محمد جان و سعيد جان پاسخ دادن ... خوشحالم كه همه چيز رو گفتين .. مرسي ...
    دلم را در غمت کردم ز هر ویرانه ویرانتر / چو دیدم دوست میدارد دلت ، دل های ویران را . . .

مدیر انجمن
    رشته
    مهندسی شیمی

نقل قول نوشته اصلی توسط امین شریفی
    [HIGHLIGHT=#8064a2]با سلام خدمت همه دوستان عزیز[/HIGHLIGHT]
    مگه شماهاامتحان ندارین که 4 صفحه فقط دارین به خاطر یه موضوع بی اهمیت با هم جرو بحث میکنید .
    [HIGHLIGHT=#dbeef3]خانم محترم اگه شما شیر جنگل هستید من خوده جنگل بانم ،[/HIGHLIGHT]
    بابا ول کنید هرکی دوست داشت ازدواج میکنه هر کی هم دوست نداشت خوب نکنه،
    بهتره وقت خودتون رومخصوصا در فصل امتحانات هدر ندید.
    این حرفای خاله زنکی همیشه هست.
    the time is gold

وای بچه درس خون
    دلم را در غمت کردم ز هر ویرانه ویرانتر
    چو دیدم دوست میدارد دلت دل های ویران را

رشته
    مهندسی شیمی

خدا باباتو بیامرزه امین جون منم همینو رو بهشون گفتم اما کو گوش شنوا امیدوارم حرف شما که رئیس انجمن های علمی ادبی و هنری دانشگاه هستید رو گوش کنن.
    حاج آقا آرمان با تو هم بودما برو درستو بخون بعد از امتحانات هم می تونی پست بزاری

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کار را به صورتی متفاوت انجام می دهند.

داره خودمونی میشه

سعید جون شرمنده که قفلو شکوندم آخه این حرفه داشت ...............

منظور من که کمی شوهر نبود که شما حرف زمان جنگ رو زدید. اتفاقا منظور من زیادی شوهر بود که طبق آمار جدید در ایران به ازای هر مرد=14 زن.

محمد جون از اینکه در حرفهای گوهر بارت به همۀ نکات اشاره کرده بودی ممنونم.
    نصیحتی کنمت بشنو بهانه مگیر هر آنچه ناصح مشفق بگویدت بپذیر.....

رشته
    مهندسی شیمی

پیش فرض تاپیک کاریکاتور ازدواج مجدد باز شد

[تاپیک کاریکاتور ازدواج مجدد باز شد]

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)