ببخشید ارسال اولیم یکم غلط غلوط داره و بعضی از نوشته هام هم ننوشته اشکال سیستم بود اگه به قول خانوم رشیدی شماها دم شیر هستید من خود شیر جنگلم شماها مثل مردهای دیگه فکر میکنید از آسمون افتادید نه ما هممون از خاکیم و به خاک بر میگردیم فردا کسی رو به خاطر جنسیتش نمی برن اول صف یا آخر صف هر کسی به خاطر اعمالش هست که برانگیخته میشه نمیدونم شما بچه های برازجون چرا اینقدر کوته فکر هستید من و سه تا از بچه های مدرسمون سال 85 یه پروزه دادیم واسه دانشگاه آزاد نمیدونم اون موقع شما دانشجو شده بودید یا نه اگه نمی شناختینم حتما فامیلم رو می نوشتم اما من این بهم ثابت شده مردها بی وفا هستن بعضی از شما خیلی بی تربیت هستن و بعضی هاتون هم خوبید اما خوباتون کمه شما فکر می کنید هر کی پشت کنکور مونده رتبه نیاورده البته درست که رتبه های من با داشگاه صنعتی شریف نمی خوند اما می تونست توی یکی از رشته های دانشگاه خلیج فارس قبول بشم اما نخواستم فکرکردم بچه های شهرمون با جنبه تر از اون باشن که فکرشو میکردم اما نیستید متاسفم برای خودم که همچین فکری رو میکردم من همیشه به شماها ایمان داشتم فکر میکردم خودتون دیدگاهتون فکرتون سالمه اما این ایمان من به شماها سست شده سایت شما جز اینکه اینو نشون بده که مردها جنسیت برتر هستن چیزی بیشتر نداره شما فردا می خواین مهندس بشید می خواید به یه جامعه خدمت کنید باید توی سایتتون درباره نظریه های شیمی بحث بشه درست شوخی هم به جای خودش اما با شیمی نه با کارکاتور ازدواج شماها به جا اینکه بشینید و نظریه شیمی بدید دارید درباره چیزهای پوچ بی معنی حرف میزنید آقا سعید شما به من گفتید اگه این طرز فکرم برای دانشگاه رفتن باشه به هیچ جا نمی رسم اما من به شما میگم اگه اینم طرزفکر شماها مهندسین شیمی آینده باشه به هیچ جا نمی رسید زمانی که تو سایتتون عضو شدم فکر کردم همتون تو این سایت دارید با کمک هم فرضیه میدی که فرضیه هاتون رو به کمک هم به ثبت برسانید با این کار شما نه اسمتون رو میتونید تو تاریخ ثبت کنید نه اینکه می تونید تا ابد یادتون رو زنده نگه دارید شماها هم فردا فراموش شدگانی بیش نیستید امیدوارم از حرفاهام ناراحت نشید و به جای ناراحت شدن به فکر بیافتید من دیگه نمیام تو سایت شما چون همونطور که گفتم این سایت جز پوچی هیچی نداره نه کاربراش معرفت دارن نه..............نمی خوام بینتون دعوا راه بندازم یا اینکه از ادبتون فراتر از حد خود برید امیدوارم اگه یه روزی باز رهگذر سایتتون شدم به این پوچی و بی هدفیتون پایان داده باشید شماها مثل اینکه دارید درس ازدواج می خونید نه شیمی متاسم واسه دانشگاه آزاد که خوب شمارو نتونست تربیت کنه موفق باشید به امید دیدار