خوش بحالت _ منم میرم ماموریت ولی یه جای گــــــــرم!!!!!!!!!!!![]()
خوش بحالت _ منم میرم ماموریت ولی یه جای گــــــــرم!!!!!!!!!!!![]()
ای کاش یاد بگیریم که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالابگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ دنده های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.
برگرفته از کتاب طراحی اجزا ماشین نوشته جوزف شیگلی
║▌█│║▌║│█║▌║█║Copyright © 2013-2014™
میای؟
ای کاش یاد بگیریم که زیر بارهای خمشی و پیچشی زندگی نقطه تسلیم را بالابگیریم و مقاومت شکست را حداکثر کنیم تا چرخ دنده های زندگیمان از لهیدگی و تداخل در امان باشد.
باشه_ماموریت من اینه که ترم تابستونمو بری!!!!!!!!!!!!! میری؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
ســـــــلام بر شب زنده داران گــــــــل....
الان ساعت 12 ظهر است. علیک سلام
زندگی صحنه یکتایی هنرمندی ماست، هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
اووووووووووووووووووو جواد چه گافی دادی !!!!!!!!!!!!!!![]()
دلم را در غمت کردم ز هر ویرانه ویرانتر
چو دیدم دوست میدارد دلت دل های ویران را
بر خلاف اسم تاپيك ، من كه وقتي اومدم توش خوابم گرفت ...آخه هر چي نگاه كردم دو تا پست بدردبخور توي اون نديدم ...
![]()
وقتي پا در عرصه جهان مي گذاريم بر بال تاريخ سوار شده ايم و عمل ما ماندگار مي شود و هزاران فرزند به دنيا نيامده اين سرزمين ،عزت فردايشان را از بازوان و انديشه ما مي خواهند .
نادر شاه
گاف چیه پسرا!!!! بنده حواسم به این چیزا خوب هست_ برو به ساعت پست یه نگاهیی بندازی آرمان بعد بگو گاف!!!!
پست من ساعت 11:37 دیشب فرستاده شده نه حالا که میگی گاف _چشماتو یه تکون دیگه بده
چون گفتی گاف اینو داشته باشه که روح الله گاف داده که ساعت : امروز, ۱۱:۲۴ قبل از ظهر پی ام داده و بعدش هم ارمان خودت گاف بزرگتری دادی که پست منو گاف دونستی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)