سلام .راهیان ارشد کتر بهزاد خداکرمی
سلام .راهیان ارشد کتر بهزاد خداکرمی
سلام-من حدود یکماهه که برای ارشد میخونم -میخواستم توی آزمون های مرحله ای شرکت کنم ولی نمیدونم از بین پارسه-ماهان مدرسان شریف -اکسین -سنجش ودانش -تسلط کدومو انتخاب کنم ؟
سلام من از دیروز شروع کردم به ارشد خوندن و این اولین پستمه که تو این انجمن میذارم. از حرارت شروع کردم چون 1 و 2 رو پاس کردم.
به ما نه ریاضیات عددی گفتن نه کاربردی همشون عمومی 1 و 2 رو تکرار کردن الان هم وقتی تستای ریاضی رو نگا میکنم انگار کتاب ریاضی اول دبیرستانو داده باشی دست بچه اول ابتدایی
واقعا هیچچچیی از ریاضی نمیدونم.
چیکار کنم؟ ریاضی ضریب 3 هستتتتتت
شما درس کاربرد ریاضی و محاسبات عددی رو پاس کردید؟
سلام و وقت همگی بخیر
منم ترم پنج پتروشیمیم و با توجه به اینکه از همه درسای اختصاصی و پایه ای که تا این ترم پاس کردم هیچی بارم نیس و انگار صفر صفرم واقعا دارم ناامید میشم چون فکرکنم واسه شروع از صفر یکم دیره.....
اگه از دوستان کسی تجربه این شرایطو دارین خواهشا راهنمایی کنین!![]()
سلام
به نظرتون برای ترمودینامیک چه کتابی خوبه ؟من از کتاب دکتر سمیع پور می خونم خوبه
راستی برای انتقال جرم چی خوبه؟
سلام اين نگراني طبيعي براي دانشجو ها پيش مياد اما بهترين راه اينه كه بهش فكر نكني و بيشتر تمركز خودتو روي درس هاي مهم ارشد بزاي و درس هايي كه خود بلدي بيشتر كار كن.......
سلام-کتاب دکتر سمیع پور خوبه -مختصر ومفیده -من خودم انتقال جرم راهیان ارشد و میخونم
سلام
من دانشجوی ترم 4 پیام نورم گرایشم هم پتروشیمی هست
برای ارشد باید چیکار کنم؟
برای مثال این ترم درس سیالات 1 رو دارم منبعمون هم استریتر و وایلی ترجمه انتظاری هست و صد البته هم این درس خودخوان هست و استاد نداریم
این کتاب برای ارشد گافی هست یا باید کتاب دیگه ای بخونم؟
کتابهای مدرسان شریف بهتره یا راهیان نور و ..؟
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)