سلام آقای شریفی
چه جوری شروع کنم
با توجه به این که ترم 3 هستم .با تشکر
سلام آقای شریفی
چه جوری شروع کنم
با توجه به این که ترم 3 هستم .با تشکر
با سلامبا توجه به این که شما در این ترم با دروس تخصصی سرو کار پیدامیکنید از جمله ترمودینامیک و سیالاتمن پیشنهاد میکنم که شما با این دروس شروع کنید.پیشنهاد :سیالات رو از کتاب وایت بخونید.با تشکر .
آرامش از طریق پذیرفتن فراز و نشیب زندگی حاصل می شود،دیگر نیازی نیست از بالا و پایین شدن زندگی بترسیم،چون میدانیم تحت حمایت خداوند هستیم...
آقای شریفی من ترم پنج گرایش پتروشیمی هستم جرم و حرارت ها رو هم پاس کردم اگه از الان شرع کنم اول امیدی هست؟
دوم اینکه چه جور شروع کنیم؟
در ضمن این ترم درس های :
عملیات 1
سینتیک
کاربرد ریاضیات
مقدمات نفت
درس های اختصاصیم می باشد
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کار را به صورتی متفاوت انجام می دهند.
با سلام خدمت شما دوست گرام
اول اینکه امید نان روانه آدمیست .
با توجه به اینکه شما ترم 5 هستید .به مقدار کافی وقت دارید .0
دروسی را که شما باید در این مرحله مورد مطالعه قرار بدید در درجه اول دروس عملیات 1 وکاربرد میباشد که با توجه به این که این دروس را در ترم جاری دارید پس پیشنهاد میکنم که در طول همین ترم این دو دو درس رو شروع کید .ولی نباید از درس مهمی چون جرم هم غافل شد ،جرم و عمملیات1 در کنکور ارشد از اهمیت زیادی برخوردار هستند .پس پیشنهاد میکنم که یک وقت ویِِژه رو برای مطالعه این دو درس قرار بدی .البته منظور من این نیست که بقیه دروس مهم نیستند ولی در این مرحله ای که شما هستید این برنامه به نظر من بهترین برنامه ای که شما میتونید انجام بدید .
آرامش از طریق پذیرفتن فراز و نشیب زندگی حاصل می شود،دیگر نیازی نیست از بالا و پایین شدن زندگی بترسیم،چون میدانیم تحت حمایت خداوند هستیم...
سلام بچه ها ...من حسین هستم از شیراز ...یه 1 سالی هست که در رشته مهندسی شیمی-گاز از دانشگاه گچساران فارغ التحصیل شدم...به نظر من که آدمی هر موقع که واسه ارشد بخونه کاره خوبی میکنه...ولی چون که اکثر بچه ها میخوان روزانه قبول بشن به نظر من که از اوایل شهریور سالی که میخوان کنکور بدن شروع کنن بهتره..من سال قبل 3100 آوردم ولی به جان مادرم لای کتابو هم باز نکرده بودم ولی امسال از 10 شهریور شروع کردم و روزانه 8 تا 10 ساعت میخونم..به نظر خودم که اگه اینجوری بخونم زیره 400 که 100% میشم...راستی معدلم که اصلا تعریفی نداره و فقط در همین حد بدونین که بین 12-13 هستش...حرف آخر : با امید به توفیق الهی که جز آن کارساز نیست
من از بچه های ترم بالای یا فارغ التحصیلان خواهش می کنم بیشتر در این مورد کمک و راهنمایی کنند.مثلا من خودم شخصا مکانیک سیالات رو کتاب دکتر حسین افضلی مهر که اسمش مکانیک سیالات از طریقه نکته و ... هستش رو به همه معرفی می کنم عالی هستش.در ضمن در ادینه بوک موجود است.
بچه ها چطوری تموم کردین اینم توضیح بدین من یاد بگیرم![]()
![]()
و خدا برای من کافیست...
salam . man terme 5 mohandesi shimi egrayeshe petro shimi hastam . in term jerm va harart 2 daram va ta hala sayalate 1 va 2 , hararate 1 , termodynamice 1 ro pas kardam .az koja shoru konam . baraye shoru kardan alan zud nist?mamnoon az rahnamae shoma
از دروس همین ترم ک گرفتی شروع کندر کنارش دروس وابسته گذشته رو نیز بخونید!!!!
مثلا حرارت 2 دارید کنارش حرارت 1 رو نیز بخونید!!!
ولی کیست که عمل کنه
در صورت امکان فارسی بتایپید!!! تا سریعتر عکس العملی از بچه ها ببینید![]()
و خدا برای من کافیست...
با سلام برای خوندن سیالات واسه ارشد چه کتابی خوبه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)